Onze winkel

Een vernieuwde winkel

Al jaren had ik [Helga] de wens om een eigen winkel te beginnen.
In 2018 zat Weert ineens zonder speelgoedwinkel. Eigenlijk kan dat niet, dachten we toen. Nu moest het er gewoon van komen. 

19 november 2019 werd mijn droom werkelijkheid. Ik kon de sleutels in ontvangst nemen van het pand aan de Langstraat nummer 36. Na een dag poetsen en verven konden we beginnen met de inrichting en het vullen van de schappen. Op 24 november zijn we gestart met de verkoop van speelgoed en eurospulletjes. Toen we 6 weken open waren kwam er slecht nieuws op mijn pad. Diagnose: borstkanker. Mijn eerste ingeving was dat mijn droom  nu voorbij was. Het liep gelukkig anders. Al vrij snel kon ik het chemo-traject in.
Corona kwam ons land binnen waardoor het winkelend publiek de stad ging mijden en de winkel nagenoeg gesloten was.
Ook in deze periode kwam het einde van het bestaande huurcontract in zicht. In april is mijn vriend [Peter] begonnen met de verbouwing en metamorfose van de nieuwe winkel aan de overkant, Langstraat 51. Gezien mijn medische situatie kon ik daar helaas weinig aan bijdragen. Onder lichte dwang kon ik in het weekend een kijkje gaan nemen naar de vorderingen. Vervolgens kon ik geopereerd worden en na een tijdje bestraling ben ik inmiddels volledig hersteld.

Eind mei heeft hij de verhuizing in gang gezet, waarna we op 1 juni 2020 in de mooie nieuwe winkel konden beginnen. Hier wordt alleen maar speelgoed verkocht.
Een echte opening vieren was toen onmogelijk vanwege corona. Gelukkig weten al veel mensen de weg naar onze winkel te vinden.

We verkopen natuurlijk de bekende merken zoals LEGO, Jan van Haasteren en L.O.L., maar daarnaast ook ander speelgoed zoals poppen, poppenwagens, racebanen, auto’s,  dino’s, gezelschapsspellen, hobby-artikelen, buitenspelen, babyspeelgoed en loopfietsen.
Zoekt u iets wat we niet hebben dan zullen we altijd proberen om dit voor u te regelen.